Treska s petrželkovo-koprovým pestem

27. dubna 2017 v 20:38 | Luna |  Hlavní jídla

Treska s petrželkovo-koprovým pestem


Ingredience:
aljašská treska (filé)
čerstvá petrželka
čerstvý nebo sušený kopr
fazolové lusky
citrón
olivový olej
brambory
sůl,pepř

Postup:
Dáme si vařit brambory a fazolové lusky v osolené vodě. Filé si osolíme a opepříme z obou stran. Dáme na pekáč pečící papír a dáme tresku péct na 150 stupňů tak cca 10 minut.

Pesto:
Do mixéru si dáme větší hrst nasekané petrželky, přidáme čajovou lžičku olivového oleje, citrónové šťávy a kopru. Dle chuti osolíme a opepříme a rozmixujeme. Hotové brambory a fazolky scedíme.

No a pak už můžeme jen servírovat. Upečenou tresku dáme na talíř k bramborám a fazolkám a zalijeme pestem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama