Svěží lečo

27. července 2017 v 13:34 | LUna |  Rychlovky

Svěží lečo

Ingredience:

4 rajčata
1 mrkev
půlka cibule nebo menší cibulka
3 vajíčka
pálilvá klobása
jarní cibulka
libeček (na ozdobu)
chilli
chleba

Postup:
Rajčata necháme ve vroucí vodě asi 10 minut vařit. Poté je necháme zchladnout a následně oloupeme slupku.
Na pánvi rozpustíme sádlo a na něm osmahneme do zlatova cibulku. Přidáme nakrájenou klobásu a necháme lehce osmahnout. Přidáme rozkrájená rajčata a mrkev, špetku chilli, sůl a pepř. Necháme vařit dokud nebude mrkev měkká. V redlíku si zatím uděláme míchaná vajíčka, osolíme je a opepříme a zatím si je dáme bokem. Pokud se nám na pánvi vypařila voda z rajčat a mrkev změkla, tak můžeme přidat míchaná vajíčka a vše promícháme.
Lečo podáváme posypané jarní cibulkou, ozdobíme čerstvým libečkem (není nutné) a k tomu všemu přidáme čerstvý chléb.



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Katie Katie | Web | 27. července 2017 v 13:49 | Reagovat

Dneska jsem měla lečo k obědu, sice trošku jinačí, ale i tak bylo dobré. :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama