Rizoto z citronového bulguru

5. října 2017 v 12:56 | Luna |  Hlavní jídla
Rizoto z citronového bulguru

aneb co dělat, když vám zbyde hodně bulguru :D

Ingredience:
bulgur
citron
tymián
petržel
porek
cibule
kuřecí prsa
chilli vločky
hrášek

Postup:
Bulgur dáme vařit v osolené vodě. Vaříme do změkknutí a poté stáhneme z plotny. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a na něm podusíme cibulku. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky a osolíme, opepříme a posypeme chilli vločkami a hodíme je na pánev, kde je řádně opečeme. Přidámehrášek a poté bulgur. Vše ochutíme, solí, pepřem, a šťávou z citronu. Přidáme sušený tymián petržel a na ozdobu přidáme čertvý porek.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama